The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

AMSTERDAM

Linnaeushof 81 BG + 1 - 1098 KS
€850.000 k.k.
foto 1 Linnaeushof
foto 2 Linnaeushof 81 BG + 1
foto 3 Linnaeushof 81 BG + 1
foto 4 Linnaeushof 81 BG + 1

View all 33 images

Description

Linnaeushof 81 bg + I, 1098 KS te Amsterdam.
Schitterend gerenoveerd dubbel benedenhuis (98 m²), op de begane grond en één hoog, met zowel een voor- als een achtertuin. Het appartement is gelegen aan een idyllisch monumentaal hof. De Gorcumkerk, de tennisbanen, de prachtige bomen en de ruime en lichte woningen maken het Linnaeushof tot een bijzonder aangename woonomgeving. Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd, telt thans 3 courante slaapkamers en is gelegen op eigen grond.

Kortom, een fantastisch huis op een unieke locatie!

Ligging/bereikbaarheid:
Op het nabijgelegen winkelcentrum Christiaan Huygensplein vindt u onder andere een Albert Heijn XL, drogisterijen, een openbare bibliotheek en een sportschool. Bent u een sportieveling? De Jaap Edenbaan en sportvelden liggen op 5 minuten fietsafstand, alsmede Park Frankendael. Het hierin gelegen huis Frankendael (vroeger een buitenplaats voor de rijke Amsterdammer) heeft een prachtig restaurant met terras. Ook Restaurant de Kas vindt u in dit park, gevestigd in een kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1929. Op de Middenweg vindt u vele leuke winkels en gezellige cafés en restaurants zoals restaurant Jacobsz, visrestaurant Bijvangst en bar Wiss. Amsterdam-oost is één van de meest gewilde wijken van Amsterdam op dit moment.
Het hofje ligt om de hoek bij de winkels van Middenweg en de Linnaeusstraat (Oostpoort). Ook het Amstel Station ligt binnen bereik (lijn 65 en de Connexionbussen 320, 322 en 327). Tram 9 en de bussen 41 en 357 brengen u naar het CS en het Muiderpoort Station. Oprit S113 gaat naar de ring A10.

Indeling:
Begane grond:
Fraai aangelegde voortuin. Eigen entree. Hal met separaat toilet. Sfeervolle en lichte woonkamer met aan achterzijde de voorbereidingen voor een ruime open keuken. Openslaande deuren aan achterzijde die toegang geven tot de zonovergoten tuin, gelegen op het zuid westen.

Eerste etage:
Overloop met ruime bergkast, voorzien van wasmachine-/drogeraansluiting. Masterbedroom aan achterzijde. Tweede slaapkamer wederom aan achterzijde. Derde slaapkamer aan voorzijde. In het midden van de etage bevindt zich de luxe badkamer, voorzien van riante inloopdouche en fraaie zwevend dubbel wastafelmeubel. Separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Begane grond appartement, 98 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
- Voor- en achtertuin (de achtertuin is gelegen op het zuidwesten)
- Eigen grond, dus geen erfpacht
- Volledig gerenoveerd, inclusief gevel en vloerisolatie
- Gemeentelijk monument
- 3 slaapkamers
- Nieuwe cv-installatie + mechanisch ventilatiesysteem
- Volledig dubbel glas aan achterzijde
- Fraaie eikenhouten visgraat vloer door gehele appartement
- VvE bestaande uit 2 leden, professioneel beheerd
- Servicekosten: € 150,- per maand
- Voorbereiding voor open keuken reeds aanwezig. Verkoper kan eventueel (voor rekening van koper) voor levering zorg dragen dat er een Siematic keuken wordt geplaatst
- Parkeren via vergunningstelsel
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

features

Transfer of ownership
price
€ 850.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
benedenwoning
Building type
Construction period
1927
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
98 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
327 m3
Plot size
m2
Contactpersoon

Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

Heeren makelaars

Stadionweg 75
1077 SE Amsterdam


+31 20 470 22 55


info@heerenmakelaars.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us