The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

UTRECHT

Braamstraat 22 - 3581 TL
€900.000 k.k.
foto 1 Braamstraat
foto 2 Braamstraat 22
foto 3 Braamstraat 22
foto 4 Braamstraat 22

View all 50 images

Description

Prachtig en modern verbouwde tussen woning gelegen aan de Braamstraat. De Braamstraat ligt tussen de Maliebaan en het Wilhelminapark in. Het is een rustige straat om de hoek van de Burgemeester Reigerstraat met al zijn leuke delicatessen winkels, meerdere supermarkten en gezellige eettentjes. De beneden verdieping is recentelijk verbouwd en is zeer mooi geworden, strak met sfeer en helemaal van deze tijd. Boven zijn er twee badkamers en 5 slaapkamers, vorig jaar is er op de derde verdieping nog een extra dakkapel geplaatst waardoor ook hier een extra slaapkamer is gerealiseerd.

Indeling:

Begane grond:
Entree met brede hal die voor het huis langs loopt, hier bevindt zich ook het moderne en vernieuwde toilet en de garderobe met kasten. Naar de woonkamer zijn er zwarte stalen deuren met glas, een moderne afscheiding die door het glas heel ruimtelijk werkt en er zeer mooi uit ziet. De woonkamer heeft aan de voorzijde een zithoek. In een kast zijn de 2 ovens weggewerkt en hierna volgt de moderne en nieuwe keuken, je ziet dat er hier gebruik gemaakt is van een binnenhuis architect, het klopt en past allemaal goed bij elkaar. In dit deel vind je ook de eettafel en een open haard. Naar de diepe zonnige achtertuin, van wel 15 meter diep, is het tweede deel van de woonkamer gelegen, deze is uitgebouwd en voorzien van veel glas, een heerlijke lichte ruimte met een grote glazen pui naar de tuin die helemaal open kan. De totale diepte van deze verdieping is meer dan 14 meter en de vertrekken lopen mooi in elkaar door en hebben een zeer goede sfeer, de op maat gemaakte kasten maken het geheel af. Onder de keuken bevindt zich een goede kelder voor de opslag.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, aan de voorzijde bevindt zich een goede slaapkamer over de volledige breedte. Achter is een tweede slaapkamer en een eerste moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele vaste wastafel.

2e verdieping:
Op deze verdieping vind je weer twee grote slaapkamers en een hier tussen gelegen tweede moderne badkamer. Beide slaapkamers zijn over de breedte van de woning, de badkamer ligt tussen de slaapkamers in en heeft een inloopdouche en wastafel.

3e verdieping:
Overloop met praktische berg- en wasruimte. Hier achter bevindt zich de vijfde goede slaapkamer, zoals gezegd is deze recentelijk vergroot door het plaatsen van een dakkapel uit 2016. De slaapkamer hier is super licht door de twee dakramen en de dakkapel. Deze extra verdieping met goede slaapkamer maakt dit een zeer compleet en ruim huis.

Het betreft hier een zeer goed en verzorgd huis, de recentelijke verbouwingen, waaronder het isoleren van de wanden, hebben het huis helemaal op niveau gebracht en het valt daardoor zo te betrekken. Overal liggen mooie houten vloeren. Met aan de ene kant het Wilhelminapark en aan de andere kant alle goede winkels van Utrecht-Oost zit je hier mooi in het midden van al het goede dat de stad te bieden heeft. We laten het graag een keer aan je zien.

LEEF EN GENIET op de Braamstraat 22 !

features

Transfer of ownership
price
€ 900.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Eengezinswoning
Building type
tussenwoning
Construction period
1900
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
167 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
6 m2
Volume in cubic meters
605 m3
Plot size
137 m2
Contactpersoon

Paul Dijkstra profile image

Paul Dijkstra
Real estate agent

+31 6 41 41 22 19
info@leefengeniet.nl

Paul Dijkstra Makelaars

A. van Ostadelaan 16
3583 AJ Utrecht


030-2895530


info@leefengeniet.nl

Download brochure
Download
For any further questions please contact us