Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

AMSTERDAM

Michelangelostraat 47 2 - 1077 BS
€ 1.850.000 k.k.
foto 1 Michelangelostraat

Contactpersoon


Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

Description

Michelangelostraat 47-2, 1077BS Amsterdam
Op een heerlijke plek in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de ZuidAs, de Beethovenstraat en de Cornelis Schuytstraat, bieden wij dit drie-laags bovenhuis (ca. 212m²) met eigen entree en riant dakterras aan. Het appartement beschikt over vier slaapkamers, een heerlijke ontspanningsruimte in de kapverdieping en is recent met hoogwaardige materialen gerenoveerd.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. Door de plannen aan de Zuidas zal deze omgeving zich de komende jaren nog verder positief ontwikkelen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De chique winkelstraten (P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat, Beethovenstraat, Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés, Vondelpark en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Parkeren kan voor de deur, op dit moment krijgt u zonder wachttijd twee parkeervergunningen.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, breed trappenhuis. Hal met gastentoilet en garderobe. De riante woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een op maat gemaakte keuken voorzien van inductieplaat, oven, combi-oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Aan de achterzijde een heerlijke zithoek met open haard (Geurts). Via openslaande deuren is er toegang tot het balkon. Het appartement is voorzien van een fraaie gietvloer. Via het trappenhuis is er toegang tot de slaapverdieping.

Derde verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde, heeft toegang tot het tweede balkon en beschikt daarnaast over een badkamer en suite met stand alone bad (Solid Stone), wastafel en toilet. Tweede slaapkamer aan de achterzijde. De derde ruime slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De vierde slaapkamer, momenteel in gebruik als walk in closet, heeft toegang tot het idyllische balkon aan de voorzijde. De tweede badkamer is toegankelijk vanaf de hal en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.

Vierde verdieping
In de kapverdieping van het pand bevindt zich een heerlijke ruimte die momenteel in gebruik is als onstspanningsruimte met thuisbioscoop. De kap is bij de verbouwing tot aan de nok open gemaakt wat zorgt voor een bijzonder ruim gevoel. De kapverdieping is voorzien van een keukenblok met vaatwasser, koelkast en ingebouwde wasmachine. Middels openslaande deuren is er toegang tot het heerlijke dakterras waar u de gehele dag kunt genieten van de zon. Het dakterras is voorzien van elektriciteit, water en een irrigatiesysteem.

Michelangelostraat:
Michelangelo Buonarroti ( 1475-1564), Italiaanse beeldhouwer, schilder, bouwmeester en dichter. De grootste beeldend kunstenaar van zijn tijd. (Koepel van de Sint Pieter en schilderingen in de Sixtijnse Kapel te Rome).
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Bijzonder ruim drie-laags bovenhuis van ca. 212 m² (NEN2580)
- Vier slaapkamers (eenvoudig een vijfde te creëren)
- Dakterras van ca. 46 m²
- Drie balkons
- Gehele woning is voorzien van een fraaie gietvloer
- Erfpacht afgekocht tot 2052. Eeuwigdurende afkoop is reeds aangevraagd en overdraagbaar
- Vereniging van Eigenaren bestaande uit 2 Leden
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel (2 vergunningen)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Contactpersoon


Sander Bovenkerk profile image

Sander Bovenkerk
Real estate agent

+31 6 55 74 61 72
bovenkerk@heerenmakelaars.nl

features

Transfer of ownership
price
€ 1.850.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
bovenwoning
Building type
Construction period
1930
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
212 m2
Other indoor space
1 m2
Exterior space attached to the building
56 m2
External storage space
Volume in cubic meters
718 m3
Plot size
Download brochure
Contact us

Heeren makelaars

Stadionweg 75
1077 SE Amsterdam


+31 (0)20 470 22 55


info@heerenmakelaars.nl

VIDEOS

Video Michelangelostraat 47 2
Video Michelangelostraat 47 2

PHOTOS