The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Rubenslaan 16 - 3723 BP
€ 1.535.000 k.k.
foto 1 Rubenslaan

Description

Bijzonder fraaie rietgedekte villa, gebouwd in 1915 en in 2010 op een haast onnavolgbare wijze en met oog voor detail en stijl uitgebouwd aan de achter- en zijzijde. De woorden charme en stijl zijn met recht treffend voor deze prachtige vrijstaande villa aan de Rubenslaan. De Rubenslaan is één van de fraaiste en meest gewilde lanen van de villawijk "Bilthoven Noord".

Op loopafstand ligt het gezellige dorpshart van Bilthoven met een uitgebreid winkelbestand en gezellige horecagelegenheden, uitgestrekte wandelbossen, diverse (basis-) scholen, hockeyclub SCHC en het NS station.

Binnen in de villa merkt u dat originele details prachtig samenvloeien met hedendaagse trends. In combinatie met een woonoppervlakte van ruim 288m² maakt dit huis zich bijzonder geschikt als familiehuis. De door zon overgoten tuin is gelegen op het Zuiden en heeft meerdere zonneterrassen, en wordt afgesloten door een prachtige hoge haag met een elektrisch toegangshek, waardoor rust en privacy gewaarborgd zijn.

Indeling:
Begane grond:
Entree, grote hal, trap naar de kelder en trappenhuis naar de verdiepingen. Via doorgang met mooie zichtlijnen naar buiten komt men langs de garderobe ,toilet en de bijkeuken uit in de keuken Deze ruime en sfeervolle in 2010 uitgebouwde keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Grenzend aan de keuken bevindt zich de serre, die door de grote raampartijen en openslaande deuren een prachtige verbinding met de tuin vormt. Onder alle vloeren zit vloerverwarming m.u.v. de eikenhouten vloeren, en de vloer in de hal waar de originele tegels nog aanwezig zijn.

De gezellige woonkamer is vanuit de hal te bereiken. De kamer die sfeer en warmte uitstraalt is voorzien van een gashaard en een hoog geornamenteerd plafond, en openslaande deuren naar het (overdekte)terras en de tuin die op het zuiden is gelegen. De prachtige eikenhoutenvloer is de finishing Touch van deze living. De woonkamer staat in verbinding met een grote en lichte tuinkamer die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden zoals kantoor, chill-/televisiekamer. De ruimte kan worden afgesloten met prachtige oude en-suite deuren

Eerste verdieping
Fraai trappenhuis naar de overloop. Op deze verdieping bevinden zich twee ruime en in grootte variërende slaapkamers en een moderne badkamer met o.a. een grote inloopdouche. Beide slaapkamers beschikken over openslaande deuren naar een ruim sfeervol overdekt balkon aan de voorzijde.

Tweede verdieping
Vast trap naar een drietal ruime slaapkamers. Op deze verdieping bevindt ook een tweede badkamer met douche en toilet. Via de vlizotrap is de grote bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden
- Hoge plafonds
- 2010 uitgebouwd met gevoel voor stijl en ambiance
- Vele originele details
- Riet gedekte kap
- Netto gebruiksoppervlakte van maar liefst 288m²
- Vloerverwarming

features

Transfer of ownership
price
€ 1.535.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Villa
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1915
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
289 m2
Other indoor space
35 m2
Exterior space attached to the building
13 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1250 m3
Plot size
1214 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us