The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

BEUSICHEM

Oranjestraat 2 -4 - 4112 JH
€ 2.100.000 k.k.
foto 1 Oranjestraat

Description

Aan een van de oudste straatjes van het pittoreske dorpje Beusichem gelegen, zeer fraai en op haast onnavolgbare wijze gerestaureerd negentiende eeuws witgepleisterd monumentaal herenhuis met een inhoud van bijna 2.800³.
Het voorhuis is gesticht in 1835 en in 1895 is het huis aan de achterzijde op fraaie wijze vergroot. In 2001 is woning geheel in stijl uitgebouwd, geheel gerenoveerd met oog voor elk detail en daarbij voorzien van alle denkbare luxe en comfort.

Het object wordt omgeven door een zeer fraaie zonnige onder architectuur aangelegde tuin van ruim 3.000m² eigen grond. Aan de zijde bevindt zich een elektrische toegangspoort met ruime parkeergelegenheden op eigen grond en een fraaie bijgebouw (40m²) bestaande uit een carport en garage en berging gedeelte. De fraaie tuin heeft een verhoogd zonneterras en daarnaast een groot tweede terras op het westen welke is voorzien van een elektrisch zonnedek met buitenverwarming. Daarnaast is de tuin uitgerust met een lichtplan, vijverpartij en mooi volwassen groen. Ook is er een kinderspeelruimte en diverse wandelpaden. Deze tuin biedt volop privacy en rust.

In het in 2002 in stijl aangebouwde achterdeel is een verwarmd binnenzwembad gerealiseerd met grote harmonica glaswand, fraaie hoog plafond van ruim 4,5 meter, saunaruimte, badkamer en technische ruimte. Deze ruimten zijn via een corridor met openslaande deuren verbonden met de oorspronkelijke woonhuis.

Indeling:
Ontvangsthal met marmervloer en toilet. Aan de rechterzijde bevindt zich een sfeervolle eetkamer met erker welke in open verbinding staat met de luxe en complete keuken voorzien van alle denkbare apparatuur en gezellige haard. Aan de achterzijde is er een berging met buitenentree en een bijkeuken/berging met veel bergruimte, bovenliggende bergzolder met vaste trap en daarnaast is er de toegang tot de diverse grote kelderruimten waaronder een wijn-/ en provisiekelder.
In de "as" van het huis is er een zeer sfeervolle eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en aangrenzend de intieme living met openhaard. Tenslotte bevindt zich aan de linkerzijde van de woning een prachtige kamer en suite ruimte met grote kastenwand welke ruimte thans is ingedeeld als biljart- en werkruimte. Deze zijn via schuifdeuren te scheiden. Alle leefruimten op de begane grond zijn voorzien van massieve eiken houten vloerendelen en hebben een plafondhoogte van ruim 3.30meter. De wanden en plafonds zijn voorzien van glad stuukwerk. De verkeersruimten zijn uitgerust met Belgisch hardstenen vloertegels. Luxe en comfort zijn de kenmerken van deze fraaie villa die met smaak en met behoud van het originele karakter compleet is gerestaureerd.

Eerste verdieping:
Fraaie karakteristieke overloop met balkon aan de voorzijde en een toiletruimte, een viertal in grootte variërende slaapkamers, waarvan er een in gebruik is als kleedkamer. Aan de voorzijde bevinden zich een tweetal sfeervolle en speels ingedeelde slaapkamers met een complete badkamer en kastenwanden. De masterbedroom aan de achterzijde heeft een eigen complete en luxe badkamer, dressingroom en een tweede kleed-/slaapkamer.

Tweede verdieping:
Vaste trap naar grote open zolderruimte met plafondhoogte van 3 meter, veel bergruimte, een tweetal grote bergkamers, waarvan een met c.v.-opstelling, een badkamer en een tweetal in grootte variërende sfeervolle slaapkamers aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
Dit zeer bijzondere herenhuis is gelegen op een unieke rustige locatie midden in Beusichem een dorpje gelegen aan de Lek en met aan de andere zijde Wijk bij Duurstede en ook Culemborg met goede openbare vervoerverbindingen naar Utrecht ligt op korte gunstige afstand. Via de provinciale weg is de rijksweg A2 eenvoudig bereikbaar, maar ook is via een veerpontje over de Lek is Wijk bij Duurstede dichtbij evenals de A27 en de A2. Dit herenhuis is idyllisch gelegen, waarbij door de combinatie van sfeer, hoog afwerkingsniveau en de mooie leefruimten van de vertrekken het geheel tot een uniek bezit maken met vele mogelijkheden. De rust en ruimte zijn kenmerkend voor Beusichem.
Het woonhuis heeft een bruto vloeroppervlakte van maar liefst 945m², een gebruiksoppervlakte van ruim 660m² en ruim 110m² aan overige inpandige ruimten.

Kortom een uniek en bijzonder woonhuis welke een zeldzaamheid is in haar klasse!

See also the English translation.

features

Transfer of ownership
price
€ 2.100.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Herenhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1835
Specific
N/A
Roof Type
samengesteld dak
Surface Areas And Volume
Living area
663 m2
Other indoor space
115 m2
Exterior space attached to the building
4 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
2777 m3
Plot size
3002 m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us