The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Sweelincklaan 70 - 3723 JH
€2.750.000 k.k.
foto 1 Sweelincklaan

Description

Fraai en ruim landhuis met een imposante frontbreedte van ruim 20 meter, prachtig gelegen op een perceel van bijna een halve hectare, aan rustige en groene laan. De Sweelincklaan kent op dit punt alleen bestemmingsverkeer. Deze omstreeks 1958 gebouwde witte villa verkeert in een zeer fraaie staat van onderhoud. De woning is in 2002 geheel casco gerenoveerd onder architectuur van Robert van der Kruit en heeft daarmee een ware metamorfose ondergaan, waarbij met oog voor detail en met uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen gebruik is gemaakt.

Hierdoor en door haar indeling en grootte van ruim 450m² is deze villa met recht een familiehuis pur sang te noemen!

Het prachtige aangelegde omliggende terrein van bijna 4.800m² is vrij gelegen op het zonnige zuidoosten en biedt naast veel privacy, meerdere zonneterrassen en wordt omgeven door ruime gazons welke worden begrenst door prachtige haagpartijen. De achtertuin is ruim 70 meter diep gelegen aan het grootste binnenterrein van Bilthoven Noord! Via de ruime oprijlaan is de inpandige garage bijna 30m² bereikbaar en tevens bevinden zich aan de voorzijde ruime parkeergelegenheden op eigen terrein. Doordat het perceel evenals de villa een mooie breedte heeft is de villa in een fraaie harmonie met de prachtige tuin. Een van de kenmerken van deze villa zijn de opvallende lichtinvallen en strakke imposante bouwlijnen. De bruto vloeroppervlakte van de woning behelst bijna 460m², met een inhoud van 1.478m³ en een netto gebruiksoppervlakte van 341m².

Globale Indeling:
Entree, verrassend ruime ontvangsthal van waaruit de sfeervolle living met schitterend uitzicht over de tuin te bereiken is. De gehele begane grond en daarmee ook de living is voorzien van een visgraat parketvloer, openhaard en openslaande deuren naar de tuin. Aan de rechterzijde van villa bevindt zich een tweede zitkamer met aan drie zijden ramen en openslaande tuindeuren en eveneens een openhaard. Aan de voorzijde is er een knusse tv kamer en een tweede hal met garderobe en toilet. Daarnaast is er een wijnkelder en een technische-ruimte. De heerlijke woonkeuken completeert het geheel. Deze moderne en strakke keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, een grote apparaten- en kastenwand, openslaande deuren en tenslotte een compacte bijkeuken met keukenblok en bergkasten. De gehele begane grond is voorzien van strakke stuukwanden en plafonds. De verdieping, ook geheel voorzien van parketvloer, bestaat uit een royale overloop van waaruit de vijf, in grootte variërende, ruime slaapvertrekken toegankelijk zijn. De royale masterbedroom aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar een balkon, een eigen complete en moderne badkamer, kastenwanden in een aparte kleedruimte. Daarnaast kent deze verdieping naast een tweede moderne badkamer, een aparte waskamer, nog twee balkons en veel vaste kast- en bergruimte.

Op korte fietsafstand bevinden zich de basis- en middelbare scholen, ns station, het centrum en de uitgestrekte wandelbossen. De gunstige rustige ligging, prachtige leefruimten en uitstraling maken dit landhuis tot een bijzonder fraaie en heerlijke woning.

Het landhuis heeft een naastgelegen bijgebouw opgetrokken uit cederhout met opberg- en hobbyruimten, een kennel, houtopslag en overdekte fietsenstalling. Verder is de woning voorzien van een geavanceerde alarminstallatie.

features

Transfer of ownership
price
€ 2.750.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Landhuis
Building type
vrijstaande woning
Construction period
1958
Specific
N/A
Roof Type
zadeldak
Surface Areas And Volume
Living area
341 m2
Exterior space attached to the building
23 m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
1478 m3
Plot size
4790 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

For any further questions please contact us