The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Soestdijkseweg Noord 482 - 3723 HM
€ 1.095.000 k.k.
foto 1 Soestdijkseweg Noord

Description

Zeer fraai gelegen perceel bouwgrond, bestemd voor de bouw van een vrijstaande villa. De maximale vloeroppervlakte bedraagt 260m² en daarnaast is het mogelijk om een bijgebouw van maximaal 70m² te realiseren.
Dit betreft de grootste kavel van dit plan en heeft een perceelgrootte van maar liefst 6370m². Er is thans een door de welstand goedgekeurd bouwplan aanwezig voor de bouw van een fraaie witgepleisterde en rietgedekte villa maar het staat een koper uiteraard ook vrij naar eigen wens en inzicht een nieuw bouwplan op het perceel te realiseren.

De te realiseren villa mag een maximale begane grond vloeroppervlakte hebben van 180m², bestaande uit begane grondvloer van 100m² + een vergunningsvrije uitbouw mogelijkheid van 80m². De verdieping kan een maximale grootte hebben van 80m². De villa kan hierdoor een maximale vloeroppervlakte hebben van 260m².

Het project ligt zeer besloten aan de rustige parallelweg van de Soestdijkseweg Noord en is uitsluitend via een algemene fraaie toegangspoort toegankelijk. Op het terrein zal een oprijlaan van klinkers ter breedte van 4 meter met sfeerverlichting worden gerealiseerd. De basisaansluitingen van de nuts tot aan de kavel is reeds aanwezig.

De ligging van project Beukenrode is uniek te noemen! Een combinatie van rust en groen maar op korte afstand bevinden zich ook de winkels, scholen, de uitgestrekte natuurgebieden, golfbanen en de uitvalswegen.

features

Transfer of ownership
price
€ 1.095.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Reference
Construction
Kind of house
Building type
Construction period
Specific
N/A
Roof Type
Surface Areas And Volume
Living area
m2
Other indoor space
m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
m2
Volume in cubic meters
m3
Plot size
m2
Contactpersoon

Marc van Olderen profile image

Marc van Olderen
Real estate agent

+31 6 55 36 07 44
dendolder@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Bilthoven

Emmaplein 6
3722 AD Bilthoven


030 - 228 76 11


bilthoven@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us