The Art of Living werkt intensief samen met Baerz & Co, het trefpunt waar exclusieve huizen en veeleisende kopers samenkomen. Hieronder zoekt u binnen een geselecteerd aanbod naar de meest exclusieve huizen.

Dutch Properties

BILTHOVEN

Bosuillaan 289 - 3722 XM
€835.000 k.k.
foto 1 Bosuillaan

Description

Direct aan de uitgestrekte wandelbossen is deze, op een haast onnavolgbare wijze verbouwde en uitgebouwde, prachtige villa gelegen. Doordat de villa aan de voorzijde aan een doodlopend laantje ligt en aan de achterzijde aan natuurgebied “De Biltse Duinen” is dit echt een heerlijke woonplek en is het genieten van rust en natuur pur sang!
Met een netto vloeroppervlakte van ruim 174m² verdeeld over een begane grond en eerste verdieping biedt deze geschakelde villa opvallend veel licht en leefruimte. Kenmerkend voor deze volledig gerenoveerde en over de volle breedte uitgebouwde villa zijn de grote raampartijen en het hoge afwerkingsniveau. In 2012 hebben de huidige eigenaren met oog voor detail de villa een metamorfose laten ondergaan waarbij de villa fors is uitgebouwd en de gehele indeling op een vernuftige wijze is heringedeeld.

De heerlijke zonnige en diepe tuin, totaal 559m² groot, is voorzien van een ruime berging, heeft een groot zonneterras en gelegen op het zuid-oosten. Tevens is er een beregeningsinstallatie met eigen bron aanwezig. Door de enorme diepte van de tuin is er ook aan het einde van de dag veel zon.

Indeling:
Entree, ruime ontvangsthal met modern toilet, inpandige berging en technische-ruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de inpandig te bereiken ruime garage. Via de hal is in het midden van de woning de luxe en moderne keuken bereikbaar voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en op een ingenieuze wijze voorzien van extra daglicht. Aan de achterzijde is er een enorme ruime en lichte leefruimte voorzien van een haard, grote lichtstraat en grote schuifpui naar de aangebouwde serre/wintertuin met een heerlijk vrij uitzicht over de tuin en bossen. Aan de voorzijde bevinden zich tenslotte een aparte chill-/televisieruimte en een ruime aparte werkkamer.

Via vaste trap naar de overloop met lichtkoepel bereikt u de slaapverdieping bestaande uit een tweetal ruime slaapkamers aan de achterzijde, twee moderne en complete badkamers en een ouderslaapkamersuite bestaande uit een slaapvertrek en een grote walk-in-closet.

Bijzonderheden:

• De woning is voorzien van vloerverwarming, met in elke ruimte, heel comfortabel, apart te regelen thermostaten.
• Kortom, een verrassend ruim en licht leefhuis op een heerlijk plekje op loopafstand van alle faciliteiten.
• De dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen en het NS station bevinden zich eveneens op korte loop- en fietsafstand.
• De Biltse Duinen zijn officieel gemeentelijk landschap monument. Haar afwisseling van bos, heiderestanten en open zandvlakte, geven het een zeer bijzonder landschap. Stuifzanden zijn binnen Noordwest Europa een zeldzaam landschap. Met de monumentenstatus is de landschappelijke of cultuurhistorische waarden van het gebied gewaarborgd.

features

Transfer of ownership
price
€ 835.000 k.k
Status
Beschikbaar
Acceptance
in overleg
Construction
Kind of house
Villa
Building type
geschakelde woning
Construction period
Specific
N/A
Roof Type
plat dak
Surface Areas And Volume
Living area
174 m2
Exterior space attached to the building
m2
External storage space
65 m2
Volume in cubic meters
763 m3
Plot size
559 m2
Contactpersoon

Edwin Kotkamp profile image

Edwin Kotkamp
Real estate agent

+31 6 25 06 78 28
bilthoven@burgersdijk.com

Burgersdijk Makelaars Den Dolder

Paduaweg 1 A
3734 GG Den Dolder


030 - 229 13 79


dendolder@burgersdijk.com

Download brochure
Download
For any further questions please contact us